.Net Framework Question

parkd1
Moderator
Moderator
Posts: 330
Joined: Tue Jan 07, 2014 4:33 pm

.Net Framework Question

Postby parkd1 » Sat May 17, 2014 2:57 pm

When is things checked maked under version 4.0 when I have 4.5.2 installed?
Net Framework.jpg

User avatar
Whatacrock
Release Maintainer
Release Maintainer
Posts: 1967
Joined: Mon Oct 28, 2013 10:47 am
Location: Australia
Contact:

Re: .Net Framework Question

Postby Whatacrock » Sat May 17, 2014 3:19 pm

@parkd1 -- If you have .NET 4.5.2 installed then the .NET 4.0 should be hidden, unless you are running the autopatcher BETA.

Will check mine and get back to you..
"Now if you Sons of B*@ches got anything else to say, NOW'S THE F@#%ING TIME!!"

parkd1
Moderator
Moderator
Posts: 330
Joined: Tue Jan 07, 2014 4:33 pm

Re: .Net Framework Question

Postby parkd1 » Sat May 17, 2014 3:21 pm

Ok and I am running the beta.

User avatar
TheAPGuy
Site Admin
Site Admin
Posts: 966
Joined: Sun Oct 27, 2013 12:38 am
Location: California
Contact:

Re: .Net Framework Question

Postby TheAPGuy » Sat May 17, 2014 3:43 pm

The updates are lacking detection code to hide them like the root does since the root would normally hide them.

ahh yes... here we go. The 4.0 root has this

Code: Select all

# Do not display 4.0 if updated with 4.5
ComponentFile=windows:\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\WPF\PresentationFramework.Aero.dll
ComponentVersion=<4.0.30319.17929
While the sub components do not. So when using "gray out / show hidden" they will be selectable. I will see about propagating the gray out to sub tree items. Should be easy enough since there is a function to propagate a checked state on a root item to the sub items.

User avatar
Whatacrock
Release Maintainer
Release Maintainer
Posts: 1967
Joined: Mon Oct 28, 2013 10:47 am
Location: Australia
Contact:

Re: .Net Framework Question

Postby Whatacrock » Sat May 17, 2014 3:44 pm

Here are the screen shots of mine..

First is Official 5.7.56 , second is BETA
"Now if you Sons of B*@ches got anything else to say, NOW'S THE F@#%ING TIME!!"

parkd1
Moderator
Moderator
Posts: 330
Joined: Tue Jan 07, 2014 4:33 pm

Re: .Net Framework Question

Postby parkd1 » Sat May 17, 2014 3:48 pm

Yours is not showing the blue square like mine is. In version 4.0 in the beta version.

User avatar
Whatacrock
Release Maintainer
Release Maintainer
Posts: 1967
Joined: Mon Oct 28, 2013 10:47 am
Location: Australia
Contact:

Re: .Net Framework Question

Postby Whatacrock » Sat May 17, 2014 3:57 pm

Forgot to expand .NET Framework 4.5.2, new screen shot
"Now if you Sons of B*@ches got anything else to say, NOW'S THE F@#%ING TIME!!"

User avatar
TheAPGuy
Site Admin
Site Admin
Posts: 966
Joined: Sun Oct 27, 2013 12:38 am
Location: California
Contact:

Re: .Net Framework Question

Postby TheAPGuy » Sat May 17, 2014 4:21 pm

Yours is not showing the blue square like mine is. In version 4.0 in the beta version.
The blue square is there to tell you that some of the sub items are selected for install. Usually due to being critical. You can disable that if I remember right. I just noticed that you can not unselect it iether without unselecting each sub item manually. Will look into that as well. Just fixed a small bug that probably no one has seen in the selection process unless they were wildly clicking around. :) Affects all versions of AP.

parkd1
Moderator
Moderator
Posts: 330
Joined: Tue Jan 07, 2014 4:33 pm

Re: .Net Framework Question

Postby parkd1 » Sat May 17, 2014 5:36 pm

So you will fix this for people that have version 4.5 and later installed?

User avatar
TheAPGuy
Site Admin
Site Admin
Posts: 966
Joined: Sun Oct 27, 2013 12:38 am
Location: California
Contact:

Re: .Net Framework Question

Postby TheAPGuy » Sat May 17, 2014 5:44 pm

yes. I will have the code propagate the not selectable status to the sub items.


Return to “Microsoft .NET Framework”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest