So... The Forum Went Down...

Announcements that may happen from time to time.
User avatar
TheAPGuy
Site Admin
Site Admin
Posts: 966
Joined: Sun Oct 27, 2013 12:38 am
Location: California
Contact:

So... The Forum Went Down...

Postby TheAPGuy » Sat Apr 23, 2016 5:22 am

I brought it back up with a new install... It was time for an update anyways. Still, there is a bug I can't quite get fixed. Images won't load. Im tired I spent half a day on this.. will see if I can fix this tomorrow.

Forum Status:
New styles loaded (although again... images won't load).
missing the extra tools for making posts will find that addon tomorrow and put it back in.
Spam filter is missing for the moment... hope spammers don't notice. I just fixed this
um... too tired to think of anything else... good night.

User avatar
TheAPGuy
Site Admin
Site Admin
Posts: 966
Joined: Sun Oct 27, 2013 12:38 am
Location: California
Contact:

Re: So... The Forum Went Down...

Postby TheAPGuy » Sat Apr 23, 2016 5:27 pm

I got all the styles fully working again(I think). Some images don't work yet since I have to edit some setting for avatars sizes and find some addons that are not in yet like the one for ranks and the one for editing posts.

User avatar
TheAPGuy
Site Admin
Site Admin
Posts: 966
Joined: Sun Oct 27, 2013 12:38 am
Location: California
Contact:

Re: So... The Forum Went Down...

Postby TheAPGuy » Sat Apr 23, 2016 5:48 pm

Looks like I was able to restore everything EXCEPT, peoples avatars. Sorry everyone you will have to reload your avatars. While I HAVE your avatar images, I was not able to make the forum link to them without a few days of manually editing links... NOPE!


Return to “Announcements”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest